Geen lange afstanden kunnen lopen en toch mee doen aan de Roparun:

Ik zal mij even kort voorstellen, mijn naam is Renate en ik ben 26 jaar oud.
Sinds vorig jaar ben ik begonnen met hardlopen om wat fitter te worden. In het begin vond ik er niet veel aan, een beetje rennen, maar na een tijd kreeg ik meer plezier er in en ging ik mij er steeds beter bij en kon ik zo lekker mijn hoofd leeg maken.
Tevens ben ik toen ook begonnen met het lopen van wedstrijden, van 5km tot 10km. In het begin kon ik nog geen 100m hardlopen zonder te stoppen. Hardlopers onder elkaar zijn 1 grote familie die elkaar steeds weer motiveren.

Op een gegeven moment kwam ik op instagram de oproep tegen van Daphne, dat zij bezig is met een Roparun team op te starten. Ik was meteen enthousiast, ik had tenslotte al veel over de Roparun gehoord en het leek mij fantastisch om hieraan mee te doen, dus informeerde ik bij haar.

Aangezien ik helaas nog geen lange afstanden kan lopen heb ik besloten om mee te gaan als fietser, dit zodat ik toch mijn steentje bij kan dragen aan dit goede doel.

In 2021 doet team Running Birds mee met de Roparun en hopen wij veel geld binnen te halen om het leven van mensen met kanker wat dragelijker te maken. Daarom wil ik u vragen om een donatie te doen, alle kleine beetjes helpen.

Renate,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *