Hoe kijkt onze loper Daphne tegen de Roparun aan.

Even kort voorstellen, mijn naam is Daphne, 29 jaar jong. Thuis mama van Brittney en vriendin van Robin (onze team captain). Al een aantal jaar lijkt de Roparun mij een ontzettend gaaf en mooi iets om aan mee te doen. Zelf heb ik nooit echt serieus gekeken naar de mogelijkheden om mee te doen. Tot vorig jaar, 2019. Veel teams zaten al vol, en zo gaf ik het eigenlijk een beetje op. De Roparun mee doen wordt hem niet meer voor mij. Toch bleef/blijft het een bucketlist ding en wil ik het gewoon een keer gedaan hebben. Zo kwam mijn vriend Robin op een dag thuis met het idee om zelf een team op te zetten. Ik was gelijk enthousiast, en dacht: waarom niet? Nu maak ik deel uit van een Roparun team en heb onwijs veel zin in deze reis naar de Roparun.Zelf loop ik veel hard, en ligt het dan ook voor de hand dat ik als loper deel uit maak van dit team. Daarnaast onderhoud ik de Social Media kanalen, heb ik de website gebouwd (en onderhoud ik deze ook) en ondersteun ik waar ik kan ook het bestuur. De Roparun staat natuurlijk voor de verschrikkelijke ziekte kanker en alles daar om heen, dit heb ik helaas ook van dichtbij mee gemaakt. Dat is ook precies de reden waarom ik mij hiervoor volledig inzet. Hoe mooi is het dat je een ander een klein stukje hoop kunt geven? Daarom wil ik u, de lezer, de kijker, de begrijper, of hoe u zich zelf ook wilt noemen vragen of u ons wilt ondersteunen. Dit kan door een kleine of grote donatie, door een mooie lederen armband te kopen van ons, of zelfs door onze website/Social media te delen. Alle kleine beetjes helpen. Daphne,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *