Van 0km naar de Roparun.

Even voorstellen, mijn naam is Stef en ik ben 51 jaar oud. Voor 2015 geen meter aan het hardlopen geweest. Het jaar 2015 was een ommekeer en ik vond wel dat het tijd werd om wat kilo’s kwijt te raken.
Dat is gelukt, in iets meer dan een jaar ben ik 30 kilo lichter.

Dit is gelukt puur door het beginnen met hardlopen en mijn eetpatroon aan te passen.

Na de eerste keer een kilometer volgehouden te hebben en hijgend moeten stoppen, dacht ik, is dit het wel? Toch heb doorgezet en met een training schema van 5 km begonnen. Na dat ik dit programma afgerond had, kon ik de 5 km in een stuk zonder onderbreking hardlopen. Dit motiveerde mij om verder te gaan hardlopen dan alleen maar 5km. Zonder een schema ben ik verder zelf gaan trainen, elke keer een stukje verder. Dat werd dus al snel de 10km, dat ging dus lekker. Ik ging door wat resulteerde in uiteindelijk de Halve Marathon(21,5km).

Na dat ik die halve marathon afstand bereikt had, dacht ik dat mijn doel bereikt was. Dat was dus niet het geval, ik dacht wat zou het geweldig zijn om mee te doen met de “Roparun” het mooiste evenement die een hardloper eigenlijk moet meemaken, naar mijn mening.

In 2018/2019 heb ik al mee mogen doen met een ander geweldig team maar door omstandigheden moest ik dit jaar helaas afhaken. Tot ik de oproep van de Running Birds zag en geen moment twijfelde om te reageren, bedoel wie niet wacht…wie niet wint. YES, zie doe weer mee.

Wij gaan zeker met dit nieuwe team in wording een geweldige prestatie neerzetten. Nu je toch dit alles gelezen heb, vergeet na het lezen niet gelijk even onze shop te bezoeken, zit vast wel wat voor je bij en tegelijkertijd steun je ons. Een donatie klein/groot is ook meer dan welkom, elke euro is er een.

Alles komt ten goede aan Stichting Roparun met hun missie “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Groetjes Stef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *